0495-594705
 
0
Categorieën
  Categorieën
Print
Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:
 
iDeal / MisterCash
Met iDeal/MisterCash kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller (Besteld voor 17:00, volgende werkdag geleverd) kunnen leveren. Deze betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.
 
Creditcard
Als u kiest voor betaling met een Creditcard, kunt u deze uitvoeren via de beveiligde website van MultiSafepay. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller (Besteld voor 17:00, volgende werkdag geleverd) kunnen leveren.
 
Vooruitbetaling
Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, hierna bezorgen wij u een pro forma factuur. Zodra de betaling van deze pro forma factuur bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren. (Uw bestelling zal normaal gezien binnen 2 werkdagen bezorgt worden). Als uw bestelling is geleverd krijgt u nog een definitieve factuur per mail van ons.
 
Op factuur
Enkel bedrijven die reeds meerdere malen bij ons hebben besteld kunnen ook op factuur kopen. De factuur wordt u na levering per mail toegestuurd met een betalingstermijn van 14 dagen.
 
Contact / Pin betaling (geen creditcard)
Indien men de bestelling wenst op te halen in onze winkel te Maarheeze kan deze contact of per pin betaald worden.