0495-594705
 
0
Categorieën
  Categorieën
Leveringskosten Totaalkantoor
Print Leveringskosten Totaalkantoor

Wat zijn de verzendkosten:
De verzendkosten voor een order zijn als volgt:
Orderbedrag excl. BTW tot € 49,99 > verzendkosten € 4,95 excl. BTW
Orderbedrag excl. BTW van € 50,00 t/m € 99,99 > verzendkosten € 3,95 excl. BTW
Orderbedrag excl. BTW vanaf € 100,00 excl. BTW > verzendkosten € 2,95 excl. BTW

Bij afhaling in onze winkel te Maarheeze vervallen de verzendkosten.
In geval van afhaling in onze winkel nemen wij contact met u op zodra uw bestelling klaar staat, in de regel duurt dit maximaal 2 werkdagen.


Let op, de voorraad getoond in onze webshop is NIET de voorraad welk wij in onze winkel hebben staan.


Wanneer wordt mijn bestelling geleverd:
Bestellingen die voor 17:00 uur worden besteld, worden binnen 1 werkdag (mits voldaan en de gehele order voorradig is) bij u aangeboden door DHL.

De bezorging van de bestelling vindt elke werkdag plaats tijdens de normale kantoortijden. Indien u niet aanwezig bent tijdens de levering zal de DHL de volgende werkdag deze nogmaals aanbieden. Indien u dan opnieuw afwezig bent zal DHL een bericht achter laten en kunt u het pakket ophalen in het dichtstbijzijnde afhaalpunt van DHL.


Op de dag van de bezorging zult u per mail een pakbon met Track & Trace nummer toegezonden krijgen waarmee u kunt zien wanneer uw bezorging zal plaatsvinden. Een zending zal maximaal 2 maal worden aangeboden.
Zendingen die niet door onze vervoerder kunnen worden aangeboden (of niet binnen 7 dagen worden opgehaald in
het afhaalpunt van DHL) worden weer aan ons magazijn teruggezonden. Zendingen met een foutief adres (geadresseerde onbekend, foutieve adressering) kunnen in de regel niet afgeleverd worden en zullen teruggezonden worden naar ons magazijn. Indien de zending daarna opnieuw moet worden verstuurd, zullen wij hiervoor een bijdrage van € 4,95 excl. BTW in rekening brengen.

Let op!

Na het bevestigen van uw bestelling op onze website is het aanpassen van de adresgegevens niet meer mogelijk. Controleer daarom altijd of deze correct zijn!